Jeepsafari - kan bokas hemifrån

Upplev Turkiets skönhet på ett sätt som bara fyrhjulsdrift kan erbjuda. På denna jeepsafari tar du dig in i Turkiets djupa skogar, och eftersom bilen saknar tak kommer du otroligt tätt på naturen. Lunch ingår.

Dagen startar vid samlingspunkten där vi blir tilldelade jeep och chaufför för dagen. Sedan ger vi oss direkt upp mot bergen. Vi tar oss smidigt uppför, först på breda asfalterade vägar för att sedan successivt jobba oss djupare in i naturen och mindre, grusiga vägar. Oavsett om du kör från Side eller Alanya, så kan du förvänta dig en dag fylld med fart och energi. Alanya Jeepsafari Vårt första stopp är väl gömt inne i skogen, en fridfull skogsglänta där vi får njuta av naturen. Samtidigt får vi se mer av de tält och arbetsredskap som lokalbefolkningen använder i sin vardag. Här finns också flera utsiktsplatser för den som vill föreviga området och ta fina bilder. Sedan kör vi vidare mot nästa stopp en kort bit därifrån, en liten by där vi blir bjudna på te i ett gammalt, turkiskt hus. Vi får se hur byborna bor och vad de gör under en vanlig dag. Turen fortsätter sedan genom naturen, vi stannar till här och där, smakar på vilda bär och bara njuter av solen och av friska vindar. Huvudstoppet är vid Oba River, där det vankas lunch. När hungern har stillats, finns tid att utforska området, gå upp till ett litet vattenfall, bada i den friska floden eller varför inte prova fiskelyckan? Side Jeepsafari Från Side kör vi i landskap runt Taurusbergen och startar utflykten med en båttur på en av de närliggande floderna. Här finns möjlighet att ta ett dopp innan lunch serveras. Vi kör sedan på grusvägar genom naturen där vi passerar flera små byar och får uppleva det lokala livet och lära oss mer om traditioner och religion. Sedan är det dags att bege sig tillbaka mot hotellen. Men innan dess hinner vi med ett sista stopp, där flotta panoramabilder kan tas av den som har kameran i beredskap. Detta är en tur som låter dig komma nära naturen på ett äventyrligt sätt med 4x4 jeeparna.

Boka hemifrån: Den här utflykten kan du boka redan hemifrån, antingen samtidigt som du bokar din resa, eller om du redan bokat på ”Min sida”. Mat och dryck: Lunch ingår, välj mellan kyckling och fisk, som serveras med sallad och bröd. Dryck kan köpas till på plats. Tid: Heldag, ca kl. 09.30-16.00. Färdledning: Engelsktalande guide. Bra att ha med: Kamera, bekväma kläder, solskydd och fickpengar. Övrigt: Personer som har rörelsehinder, ryggskador eller är gravida rekommenderas inte denna utflykt.

Ca pris vuxen 40
Ca pris barn 20
Valuta EUR