Shopping i Side - kan bokas hemifrån

På den här utflykten får du ta del av den bästa shopping som finns att hitta i Side. Passa på att uppdatera garderoben och smyckeskrinet eller fynda fina presenter till nära och kära. Inga måltider ingår.

Turkiet har i åratal varit känt för att kunna erbjuda shopping av både kvalitet och kvantitet på i stort sett alla områden. Guld är populärt att köpa under semestern i Turkiet, och den goda kvaliteten i kombination med de fördelaktiga priserna kan locka fram köpsuget i vem som helst. Kedjan Cadaro Jewellery finns i flera turkiska storstäder och är känd för sin höga kvalitet och bra service. Om även garderoben behöver uppdateras passar nästa stopp perfekt. Dikman Tekstil kan nämligen stå till tjänst med det mesta. På över 4000 kvadratmeter butiksyta väntar ett enormt utbud av kläder, skor, ytterplagg med mera. Allt av olika kända varumärken som förhoppningsvis frestar med både låga priser och brett utbud. Frestar varken smycken eller kläder kan vårt sista stopp förhoppningsvis göra det - Nova Mall. Här kan du hitta det mesta i ett stort antal butiker, och återigen är utbudet brett och priserna rimliga. När energin sinar finns det gott om caféer och restauranger för att tanka nya krafter. För att få ut det mesta av din semester tror vi på att samla all shopping på en och samma dag. På det viset får du gott om tid till att njuta av annat under de resterande dagarna av din semester.

Boka hemifrån: Den här utflykten kan du boka redan hemifrån, antingen samtidigt som du bokar din resa, eller om du redan bokat på ”Min sida”. Mat och dryck: Ingår inte. Tid: Halvdag, ca kl. 15.30-19.00. Färdledning: Skandinavisktalande guide. Bra att ta med: Kamera, pengar, vattenflaska och bekväma kläder.

Ca pris vuxen 10
Ca pris barn 0
Valuta EUR