En bättre avslutning på semestern

Semester hela vägen. Vad ska man göra sista dagen på semestern när man ska flyga hem på kvällen? Vad sägs om en flodtur, strandhäng och middag följt av transport till flygplatsen? Måltider ingår i priset.

Vi på Ving har svaret. Vi hämtar er på hotellet när ni checkar ut och kör sedan till Manavgat för en härlig tur på floden, då det också serveras lunch. Sedan åker vi till en restaurang nära stranden i Side där ni kan ta ett avslutande dopp i Medelhavet innan hemresan. På stranden serveras en grilltallrik medan vi njuter av solnedgången. På denna utflykt får man se det bästa av Side och har semester hela vägen till flyget.

Mat och dryck: Lunch/middag ingår, drycker tillkommer. Tid: Heldag, ca kl. 12.00-20.30. Färdledning: Skandinavisktalande guide. Bra att ta med: Badkläder, handduk och solkräm. Övrigt: Badlakan/handduk finns också att hyra ombord, ca 10 TL/handduk. Bussen följer oss hela vägen, så man kan bada på stranden och byta om innan vi kör iväg till flygplatsen. Enklare duschfaciliteter finns utomhus. Priset på utflykten varierar något beroende på vilket resmål du bor på.

Ca pris vuxen 45
Ca pris barn 25
Valuta EUR