Dear valued guest, the resort is closed for the season. All activity programs including restaurant menus will be uploaded shortly before the resort opens.
Escape to Cool – kan bokas hemifrån

En heldag med vacker natur, svalkande flodbad och ett spännande besök i en av världens djupaste droppstensgrottor, Dimcaygrottan. Lunch ingår. Entré till grottan ingår inte.

Vi kör genom vacker natur, på branta bergsvägar och smala små stigar. Kameran kommer ofta till flitig användning. Dagen startar med ett besök i Dimcaygrottan, som är en av världens djupaste droppstensgrottor. Detta naturfenomen har det tagit naturen flera miljoner år att skapa. Här är det även en utsiktspunkt uppbyggd, där vyerna både över berglandskapet och mot Alanya är enastående vackra. Vi kör sedan ner till en lokal fruktträdgård. Promenerar i trädgården och njuter av dofter, färger och smaker. Därefter fortsätter vi uppför, längs med Dimcayfloden för att se den imponerande Dimacaydämningen. Vi stannar vid en av de stora restaurangerna och äter lunch. Till lunchen serveras grillat, och det finns även vegetariskt alternativ. Efter maten finns tid att koppla av och njuta av solen och det ges även möjlighet för bad i det svalkande flodvattnet. På den här turen står den fantastiska naturen i fokus.

Boka hemifrån: Den här utflykten kan du boka redan hemifrån, antingen samtidigt som du bokar din resa, eller om du redan bokat på ”Min sida”. Måltider och dryck: Lunch ingår. Entré: Entré till vissa sevärdheter ingår (entré till grottan ingår inte, ca 13,5 lira). Bra att ta med: Badkläder, badlakan/handduk, solkräm, vattenflaska, solglasögon, keps, och bekväma skor. Klädsel: Bekväma skor. Tid: Halvdag (ca 09.00-16.00). Färdledning: Skandinavisktalande guide. Övrigt: Många trappor och nivåskillnader. Personer med någon typ av rörelsehinder bör därför rådfråga Ving/Spies eller Tjäreborg-värden/guiden innan bokning. Priset på utflykten varierar något beroende på vilket resmål du bor på.

Ca pris vuxen 26
Ca pris barn 14
Valuta EUR