Rafting - Forsränning, kan bokas hemifrån

En adrenalinkick utöver det vanliga - följ med på forsränning under professionell ledning. Känslan när du tar dig nerför den 13 kilometer långa floden och adrenalinet flödar i kroppen är fantastisk! Lunch ingår.

Dagen börjar med upphämtning vid hotellet och transport till White River Rafting, där du får en flytväst samt våtdräkt om vattnet är kallt. Innan vi ger oss av får du också en säkerhetsgenomgång. Sedan startar resan nedför och under vägen stannar vi både för body rafting och lunch. Efter lunch startar den häftigare delen av flodturen, där det både paddlas och går utför i lugnare och mindre lugna etapper. Själva turen i flotten tar 2-2,5 timmar, och flotten rymmer 10-12 personer. Varje flotte har en professionell guide ombord. När delen med forsränning är avklarad finns tillgång till bekvämligheter som dusch, omklädningsrum, toaletter etc. Under vägen tillbaka stannar vi för en bensträckare, och den som vill kan köpa kaffe eller läsk. Här finns också foton från turen att köpa. Det är ofta uppskattat eftersom en egen kamera är svår att använda under färden.

Mat och dryck: Lunch ingår. Dryck kan köpas till på plats. Tid: Heldag, ca kl. 08.00-18.00. Färdledning: Engelsktalande lokalguide. Bra att ta med: Vattenflaska, solskydd, handduk, badkläder och bekväma skor som kan få bli blöta under flottfärden samt en extra uppsättning torra kläder och skor för torrt ombyte efter turen. Ta inte med videokamera, smycken eller mycket pengar då vi större delen av turen vistas i båten. Övrigt: Denna upplevelse passar för alla åldrar från sex år och uppåt, men är du gravid, har hjärt- eller ryggproblem eller annan allvarlig sjukdom får du dessvärre inte följa med. Är du bara lite osäker eller orolig går det bra att följa med ändå, då åker du bara i en av de större båtarna där det känns stabilt och tryggt.

Ca pris vuxen 45
Ca pris barn 25
Valuta EUR