Offroad kring Taurusbergen / Quad Safari - kan bokas hemifrån

På den här utflykten kombineras fart, adrenalinrus och inte minst sevärd natur i ett paket. Upplev Taurusbergens svårtillgängliga grusvägar och natur på ett annorlunda sätt. Inga måltider ingår.

Följ med och kör fyrhjulig motorcykel i den råa naturen och upplev omgivningarna på ett helt nytt sätt. Bakom styret på en Quad får du uppleva både körglädje och Taurusbergen från en helt ny vinkel. Under utflykten besöker vi platser som inte går att nå med en vanlig bil eller buss. Här har du den perfekta utflykten för att engagera hela familjen, samtidigt som våra kunniga lokalguider ger kort information om både säkerhet, körning och inte minst de höjdpunkter som passeras på vägen. Du får välja mellan att köra en Quad eller en Buggy. Rutterna sträcker sig över 20-30 kilometer på vägar, stigar och offroad i skogarna omkring Taurusbergen. En fartfylld och innehållsrik tur som helt säkert blir en minnesvärd upplevelse för dig som inte är rädd för att få lite vägdamm och sand på kläderna. Du måste ha körkort för att få köra en Quad. Det går att sitta max 2 personer på en Quad Bike.

Boka hemifrån: Den här utflykten kan du boka redan hemifrån, antingen samtidigt som du bokar din resa, eller om du redan bokat på ”Min sida”. Mat och dryck: Ingår inte. Ta med en vattenflaska, det finns inget att köpa längs vägen. Tid: Halvdag, ca kl. 10.00-15.00. Färdledning: Engelsktalande guide. Bra att ta med: Kläder som tål att bli dammiga. Kom ihåg körkortet! Övrigt: Minimiålder för att åka Quad är 8 år, chauffören måste ha fyllt 18 år och kunna uppvisa giltigt körkort.

Ca pris vuxen
Ca pris barn
Valuta EUR