Dear valued guest, the resort is closed for the season. All activity programs including restaurant menus will be uploaded shortly before the resort opens.
Genuina Side - kan bokas hemifrån

De flesta av oss tycker att sol, god mat och salta bad är det viktigaste när det är dags för semester. Med all rätt! Snacks (Meze) ingår).

Men för allt fler semesterfirare blir det viktigare att komma lite bortom turiststråken och hotellen, och få med sig lite mer upplevelser med sig hem från resan. På den här utflykten ger vi den bästa introduktionen av Side och de närliggande områdena. Vare sig du är i Turkiet för första gången eller är en återkommande gäst, får du en informativ och underhållande eftermiddag och kväll. Under många år har Side varit känt för alla bra hotell och för de fina stränderna. Skrapar du lite på ytan har byn mycket mer att erbjuda. I små originella byggnader ligger butiker sida vid sida, och de antika ruinerna utgör en vacker kuliss när vi tar oss runt i byn. När det kommer till shopping är det lätt att göra klipp i Turkiet och särskilt i Side kan du få bra priser på fina varor. Under turen tipsar vi om vad du ska tänka på under shoppingturerna. Vi berättar om hur du får den bästa kvalitén till ett bra pris när vi bland annat passerar butiker, restauranger och optiker. Förutom shopping och historiska sevärdheter får man inte missa det Side har att erbjuda i matväg. Det turkiska köket är populärt, och vissa menar att det är världens tredje bästa efter det kinesiska och franska. Naturligtvis är detta en smaksak men vi vill gärna presentera några av de smaker som Turkiet är känt för under den här turen. Du kommer att bli serverad smårätter, eller 'meze' som detta kallas här. Meze kommer från det arabiska ordet 'mazetik' som betyder smak. Tanken är att man ska få uppleva olika sorters smaker, dofter och historia under måltiden, och på så sätt få en insikt i vad som gör landets kök så speciellt. Det är lätt att njuta av strand och pool under resan, men varför inte berika semestern med fler intryck? Följ med på Genuina Side och få med dig god mat, dryck och kanske lite shopping!

Ca pris vuxen 20
Ca pris barn 10
Valuta EUR