Excursions Sweden

Excursions

 • Hamam från Side

  Hamam från Side

  Ett äkta turkiskt bad - Hamam - är ett måste för den som vill skämma bort sig själv!

 • Rafting - Forsränning

  Rafting - Forsränning

  En adrenalinkick utöver det vanliga - följ med på forsränning under professionell ledning. Känslan när du tar dig nerför den 13 kilometer långa floden och adrenalinet flödar i kroppen är fantastisk! Lunch ingår.

 • Escape to Cool – kan bokas hemifrån

  Escape to Cool – kan bokas hemifrån

  En heldag med vacker natur, svalkande flodbad och ett spännande besök i en av världens djupaste droppstensgrottor, Dimcaygrottan. Lunch ingår. Entré till grottan ingår inte.

 • En bättre avslutning på semestern

  En bättre avslutning på semestern

  Semester hela vägen. Vad ska man göra sista dagen på semestern när man ska flyga hem på kvällen? Vad sägs om en flodtur, strandhäng och middag följt av transport till flygplatsen? Måltider ingår i priset.

 • Lilla Turkiet - kan bokas hemifrån

  Lilla Turkiet - kan bokas hemifrån

  En resa till Turkiet bjuder på många olika upplevelser. Vissa vill sola och bada medan andra vill äta gott, men förmodligen är de flesta intresserade i hur vardagslivet på landsbygden egentligen fungerar. Dagens tur ger en inblick i det. Turkisk brunch ingår.

 • Shopping i Side - kan bokas hemifrån

  Shopping i Side - kan bokas hemifrån

  På den här utflykten får du ta del av den bästa shopping som finns att hitta i Side. Passa på att uppdatera garderoben och smyckeskrinet eller fynda fina presenter till nära och kära. Inga måltider ingår.

 • Manavgat båttur och basar – kan bokas hemifrån

  Manavgat båttur och basar – kan bokas hemifrån

  En skön heldag med både flodtur och shopping vid basaren i Manavgat. Lunch ingår, dryck ingår inte.

 • Jeepsafari

  Jeepsafari

  Upplev Turkiets skönhet på ett sätt som bara fyrhjulsdrift kan erbjuda. På denna jeepsafari tar du dig in i Turkiets djupa skogar, och eftersom bilen saknar tak kommer du otroligt tätt på naturen. Lunch ingår.

 • Antalya Aquarium - kan bokas hemifrån

  Antalya Aquarium - kan bokas hemifrån

  Upptäck den magiska undervattensvärlden. Följ med på en resa till jordens fascinerande hav. Mat och dryck ingår inte

 • Antalya - mellan himmel och hav, kan bokas hemifrån

  Antalya - mellan himmel och hav, kan bokas hemifrån

  På den här utflykten har vi kombinerat det allra bästa i Turkiet under en och samma tur. Under dagen tar vi med dig till såväl himmel som hav, och mycket däremellan; en fantastisk natur, ett vackert vattenfall och inte minst den hänförande gamla stadsdelen i storstaden Antalya. Lunch ingår.

 • Båttur i det gröna - kan bokas hemifrån

  Båttur i det gröna - kan bokas hemifrån

  Att få koppla av och bli fri från stress är viktigt för många under semestern. Därför passar det utmärkt att kunna kombinera avkoppling med minnesvärda upplevelser, och det gör vi under den här utflykten. Lunch ingår.

 • Offroad kring Taurusbergen

  Offroad kring Taurusbergen

  På den här utflykten kombineras fart, adrenalinrus och inte minst sevärd natur i ett paket. Upplev Taurusbergens svårtillgängliga grusvägar och natur på ett annorlunda sätt. Inga måltider ingår.