Jeepsafari – kan bestilles hjemmefra

Opplev Tyrkia skjønnhet på en annerledes måte. På denne jeepsafarien tar vi deg inn i Tyrkias dype skoger, og fordi bilen ikke har tak kommer du utrolig nær naturen. Lunsj er inkludert.

Dagen starter ved samlingspunktet hvor vi blir tildelt jeep med sjåfør for dagen. Så setter vi kursen direkte mot fjellene som omkranser Alanya. Vi tar det rolig oppover, først på den brede asfalterte veier og deretter gradvis dypere inn i naturen på mindre grusveier. Vårt første stopp er godt skjult inne i skogen, en fredelig åpning der vi nyter et glass ferskpresset appelsinjuice mens vi kan se nærmere på teltene og verktøyet som de lokale bruker i dagliglivet. Vi kjører deretter videre til neste stopp, en liten landsby i nærheten der vi inviteres inn til te i et gammelt tyrkisk hus. Vi får se hvordan landsbyboerne lever og hva de gjør i løpet av en vanlig dag. Turen fortsetter gjennom landskapet, vi stopper her og der, smaker på bærene og nyter solen og den friske brisen. Hovedstoppet er ved Oba River, og der venter en lunsj. Når sulten er stilnet kan du utforske området. Du kan gå opp til en liten foss, bade i en frisk elv eller hvorfor ikke prøve fiskelykken? Så er det på tide å dra tilbake til hotellene, men først gjør vi et siste stopp der du kan ta fantastiske panoramabilder hvis du har kameraet klart. Dette er en tur som gjør at du kommer tett på naturen på en eventyrlig måte med jeep.

Bestill hjemmefra: Denne utflukten kan du bestille samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" om du allerede har bestilt. Mat og drikke: Lunsj er inkludert (velg mellom kylling og fisk, serveres med salat og brød ved siden av). Drikke kan kjøpes til. Tid: Heldagsutflukt fra ca. kl. 09.30 til 16.00. Guide: Engelsktalende guide. Lurt å ta med: Kamera, solkrem og penger. Ha på deg komfortable klær. Øvrig: Personer med bevegelseshemning, ryggskader eller som er gravide bør ikke være med på denne utflukten.

Ca. pris voksen 40
Ca. pris barn 20
Valuta EUR