Jeepsafari – kan bestilles hjemmefra

Opplev Tyrkia skjønnhet på en annerledes måte. På denne jeepsafarien tar vi deg inn i Tyrkias dype skoger, og fordi bilen ikke har tak kommer du utrolig nær naturen. Lunsj er inkludert.

Dagen starter ved samlingspunktet hvor vi blir tildelt jeep med sjåfør for dagen. Så setter vi kursen direkte mot fjellene. Vi tar det rolig oppover, først på brede asfalterte veier og deretter gradvis dypere inn i landskapet på mindre grusveier. Første stopp er godt skjult inne i skogen, en fredelig åpning der vi nyter den vakre naturen og ser nærmere på teltene og arbeidsredskapene som lokalbefolkningen bruker i dagliglivet. Her er det flere fine utsiktspunkter med spennende fotomuligheter. Vi kjører deretter videre til neste stopp, en liten landsby i nærheten der vi inviteres til et glass te i et gammelt tyrkisk hus. Vi får se hvordan landsbyboerne lever og hva de gjør i løpet av en vanlig dag. Turen fortsetter gjennom landskapet, og vi stopper her og der, smaker på de ville bærene og nyter solen og den friske brisen. Vi tar en lengre pause ved Oba River hvor vi spiser lunsj. Etter måltidet kan den som vil utforske området. Du kan gå opp til en liten foss, bade i elven, eller hvorfor ikke prøve fiskelykken? På hjemveien gjør vi et siste stopp der du kan ta fantastiske panoramabilder. Dette er en utflukt som virkelig tar deg tett på naturen på en spennende måte i en 4x4 jeep.

Bestill hjemmefra: Denne utflukten kan du bestille samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" om du allerede har bestilt. Mat og drikke: Lunsj er inkludert (velg mellom kylling og fisk, serveres med salat og brød ved siden av). Drikke kan kjøpes til. Tid: Heldagsutflukt fra ca. kl. 09.30 til 16.00. Guide: Engelsktalende guide. Lurt å ta med: Kamera, solkrem og penger. Ha på deg komfortable klær. Øvrig: Personer med bevegelseshemning, ryggskader eller som er gravide bør ikke være med på denne utflukten.

Ca. pris voksen 40
Ca. pris barn 20
Valuta EUR