Dear Valued Guest, The Resort is closed during winter season. All activity programs including Restaurant menus will be uploaded shortly before the Resort opens for the summer.
Antalya Aquarium

Oppdag en magisk verden under vann – bli med på en reise til jordens fascinerende hav. Mat og drikke er ikke inkludert.

Inne i akvariet er det et hundretalls fisker som lever et fredelig liv blant fargeglade koraller. Du får også se sjøhester, åler og haier på nært hold. Du kommer også til å gå gjennom verdens lengste undervannstunnel, hele 130 meter lang. Det er som å gå tørrskodd på bunnen av havet og se fisk og hai svømme rundt seg. Ta med deg kamera, det er mange minneverdige øyeblikk inne i tunnelen. På området finner du også Snow World der du kan kaste snøball og kjøre kjelke i et vinterlandskap med ekte snø og minusgrader. Her er det selvfølgelig jakker og votter til utlån slik at man slipper å fryse. I akvariet er det også et separat terrarium der man kan se på ormer og øgler. Gå ikke glipp av et besøk I 4D-kinoen der du får opplevelsen av å gå rundt på bunnen av havet. Det er mange restauranter å velge mellom på området etter akvariebesøket. Gå ikke glipp av sjansen til å besøke Antalya Aquarium når du bor så nære verdens lengste undervannstunnel!

Bestill hjemmefra: Denne utflukten kan du bestille allerede før du reiser, enten samtidig som du bestiller reisen din eller på Min side hvis du har bestilt. Måltider og drikke: Ingen måltider er inkludert i prisen. Det er et stort utvalg restauranter og kafeer å velge mellom på området. Lurt å ta med: Kamera og lommepenger. Tid: Halvdagsutflukt. Guideservice: På egen hånd. Øvrig: Entré til akvariet, Snow World og 4D-kinoen er inkludert. Prisen på utflukten kan variere avhengig av hvilket reisemål du bor på. Alle utflukter arrangeres i samarbeid med vår lokale agent Astral Tourism.

Ca. pris voksen 75
Ca. pris barn 55
Valuta EUR