Lille Tyrkia – kan bestilles hjemmefra

På denne utflukten venter mange inntrykk og opplevelser – og et innblikk i hverdagslivet på den tyrkiske landsbygda. Tyrkisk brunsj er inkludert.

Det finnes mange distrikter og regioner i Tyrkia, og Manavgat er et av dem. Det er også navnet på den største byen i området, med 75.000 innbyggere og en livlig atmosfære. I løpet av besøket i Manavgat tar vi turen til en av de mest imponerende moskeene i byen: Külliye-moskeen med sine fargerike og intrikate detaljer. Den beundringsverdige moskeen lokker til seg besøkende hele døgnet. Den mindre, mer lokale moskeen i landsbyen Sihlar er vesentlig roligere. Vi stopper her i løpet av dagen, og besøker blant annet en av byens eldste kvinner i hennes eget hjem. Her smaker vi på lokale spesialiteter og får et innblikk i livet på landsbygda. Hvis det blir tid stopper vi også ved ruinene fra antikkens Lyrbe, som ligger delvis gjemt blant pinjetrærne. Det blir selvfølgelig tid til mat og drikke underveis, og brunsjen spiser vi i hyggelige omgivelser ved Manavgat-elven. Vi avslutter utflukten med et besøk på den myldrende og spennende basaren, der du får tid til å gå på oppdagelsesferd på egen hånd og kanskje kan gjøre et kupp eller tre.

Bestill hjemmefra: Denne utflukten kan du bestille samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" om du allerede har bestilt. Mat og drikke: Tyrkisk brunsj er inkludert. Drikke må kjøpes i tillegg. Lurt å ta med: Kamera, penger, vannflaske og behagelige klær som dekker skuldre og knær (med hensyn til moskébesøk). Øvrig informasjon: På helligdager kan det være restriksjoner på besøk i moskeene. Tid: Heldagsutflukt, ca. kl. 09.00-16.00. Guideservice: Skandinavisktalende guide.

Ca. pris voksen 28
Ca. pris barn 18
Valuta EUR