Shopping i Side – kan bestilles hjemmefra

Opplev Sides beste shopping! Dette er en perfekt anledning til å oppdatere garderoben, eller kanskje du vil kjøpe noen fine gaver til familie og venner? Ingen måltider er inkludert.

Det er populært å kjøpe gull i Tyrkia, og den gode kvaliteten kan i kombinasjon med de lave prisene lokke frem kjøpesuget i de fleste. Kjeden Cadaro Jewellery finnes i flere storbyer, og de er kjent for sin høye kvalitet og gode service. Vil du fornye garderoben er neste stopp perfekt: Dikman Tekstil byr på et enormt utvalg klær, sko, ytterplagg og lignende – og butikken dekker hele 4000 kvadratmeter. Her finnes det både kjente og ukjente merker til lave priser. Siste stopp er Nova Mall, et kjøpesenter med et stort utvalg butikker og lave priser. Det finnes også flere restauranter og kafeer hvis du trenger en liten pust i bakken. For å få mest mulig ut av ferien lønner det seg å gjøre unna shoppingen på en og samme dag. Da kan du bruke resten av dagene til å slappe av og nyte ferien!

Mat og drikke: Ikke inkludert. Tid: Helvdagsutflukt, ca. 15.30-19.00. Guideservice: Skandinavisktalende guide. Lurt å ta med: Penger, vannflaske og kamera. Det lønner seg å ha på seg komfortable klær.

Ca. pris voksen 10
Ca. pris barn 0
Valuta EUR