En bedre avslutning på ferien

Ferie – til siste sekund. Hva skal man finne på på hjemreisedagen når flyet ikke går før sent på kvelden? Hva med en båttur, litt sol og bad, og middag, etterfulgt av transport til flyplassen? Måltider er inkludert.

Vi henter dere på hotellet når dere sjekker ut, og setter kursen mot Manavgat for en båttur på elven, der det også serveres lunsj. Deretter reiser vi videre til en restaurant nær stranden i Side hvor du kan ta en siste dukkert før hjemreise. Det serveres en grillmiddag på stranden mens vi nyter solnedgangen. Denne utflukten er en utmerket måte å få med seg det beste av av Side, og du har feriefølelse hele veien til flyplassen.

Måltider og drikke: Lunsj og middag er inkludert (drikke kommer i tillegg). Tid: Heldagsutflukt, ca. kl. 12.00–20.30. Guide: Skandinavisktalende guide. Lurt å ha med: Badetøy, badehåndkle og solkrem. Øvrig: Badehåndkler kan leies om bord, ca. 10 TL pr. stk. Bussen er i nærheten hele dagen, så det er enkelt å bade på stranden og deretter skifte før man drar til flyplassen. Enkle utendørs dusjfasiliteter. Prisen på utflukten kan variere avhengig av hvilket reisemål du bor på.

Ca. pris voksen 45
Ca. pris barn 25
Valuta EUR