Rafting og elvepadling – kan bestilles hjemmefra

Bli med på rafting sammen med dyktige instruktører – og opplev et adrenalinkick utenom det vanlige. Følelsen du får når du fosser nedover den 13 kilometer lange elven er helt fantastisk! Lunsj er inkludert.

Dagen starter med busstransport fra hotellet til White River Rafting, der du får flytevest og våtdrakt hvis vannet er kaldt. Før vi starter får du også en sikkerhetsgjennomgang. Deretter begynner moroa! Underveis stopper vi både for "body rafting" og lunsj. Etter lunsj starter en heftigere del av elveturen hvor det både padles og går nedover i rolige og mindre roligere etapper. Selve raftingen tar ca. 2-2,5 timer, og båten tar 10-12 personer. Hver flåte har en profesjonell guide om bord. Når raftingen er over har du tilgang til fasiliteter som dusj, garderober, toaletter osv. På tilbaketuren stopper vi for å strekke på bena, og det blir muligheter for å kjøpe noe å drikke. Her kan du også kjøpe bilder fra turen. Dette er populært, for det er vanskelig å ha med eget kamera i båten.

Bestill hjemmefra: Denne utflukten kan bestilles hjemmefra, enten samtidig som du bestiller reisen, eller på "Min side" om du allerede har bestilt reise. Mat og drikke: Lunsj er inkludert. Drikke kan kjøpes på stedet. Tid: Heldagsutflukt, ca. kl. 08.00–18.00. Guide: Engelsktalende lokalguide. Lurt å ta med: Badetøy, håndkle, solkrem og vannflaske. Ha på deg komforable sko som tåler å bli våte på elveturen, og ta med ekstra kles- og skoskift så du kan skifte etter raftingen. Ikke ta med kamera/videokamera, smykker eller mye penger ettersom vi tilbringer store deler av tiden i båten. Øvrig: Aldersgrense for å bli med på turen er 6 år. Er du gravid, har hjerte- eller ryggproblemer eller andre alvorlige sykdommer, kan du dessverre ikke delta. Dette er ellers en tur som passer for alle. Hvis du er usikker eller litt urolig kan du sitte i en av de større båtene, som føles veldig stabile og trygge.

Ca. pris voksen 45
Ca. pris barn 25
Valuta EUR