Offroad i Taurusfjellene – Quadsafari – kan bestilles hjemmefra

Bli med på en utflukt fullspekket av fart, adrenalin og flotte naturopplevelser i Taurusfjellene. Ingen måltider er inkludert.

På motorsykler med fire hjul begir vi oss ut i den heftige naturen og opplever omgivelsene på en helt ny måte. Bak styret på en Quad får du oppleve både kjøreglede og Taursufjellene fra en helt ny side. På denne utflukten besøker vi steder som ikke kan nås med vanlig bil eller buss. Denne utflukten er morsom for hele familien, og de dyktige lokalguidene sørger for at alle får informasjon om sikkerhet, kjøring og ikke minst de høydepunktene vi passerer underveis. Du kan velge om du vil kjøre en Quad eller en Buggy. Kjøreturen strekker seg over 20–30 km på veier, stier og offroad i skogene rundt Taurusfjellene. Det blir en fartsfylt og innholdsrik tur, og ikke minst en minneverdig opplevelse for deg som ikke er redd for å bli litt skitten.

Bestill hjemmefra: Denne utflukten kan du bestille samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" om du allerede har bestilt. Mat og drikke: Ikke inkludert. Du bør ta med en vannflaske, og vær oppmerksom på at det ikke er mulighet til å kjøpe noe langs veien. Tid: Halvdagsutflukt, ca. kl. 10.00-15.00. Guide: Engelsktalende guide. Lurt å ta med: Klær som tåler å bli skitne. Husk førerkort! Øvrig: Aldersgrensen for å delta er 8 år. Sjåføren må ha fylt 18 år og kunne fremvise førerkort.

Ca. pris voksen
Ca. pris barn
Valuta EUR