Jeeppisafari - Voidaan varata ennen matkaa

Tutustu Turkin kauneuteen nelivetoautojen kyydissä. Tämä jeeppisafari vie sinut syvälle Turkin metsiin, ja koska autoissa ei ole kattoja, pääset uskomattoman lähelle luontoa. Lounas sisältyy hintaan.

Liikkeelle lähdetään kokoontumispaikalta, jossa aluksi retkeläisille jaetaan jeepit ja kuljettajat. Sitten lähdetään ajelemaan kohti vuoristoa. Matka jatkuu sujuvasti ylös päin, aluksi pitkin leveitä asfaltoituja teitä ja sitten pikku hiljaa syvemmälle luonnon keskelle pitkin kapeampia sorateitä. Ensimmäinen pysähdyspaikkamme on piilossa metsän keskellä, rauhallisella metsäaukiolla, jossa nautimme virkistävän lasillisen vastapuristettua appelsiinimehua. Samalla näemme paikallisten arkiaskareissaan käyttämiä telttoja ja työkaluja. Matka jatkuu lyhyen matkan päässä olevaan seuraavaan pysähdyspaikkaan, pieneen kylään, jossa meidät kutsutaan vierailullle ja teelle vanhaan turkkilaiseen taloon. Näemme kuinka paikalliset asuvat ja pääsemme myös kurkistamaan heidän arkielämän askareisiin. Matka jatkuu maaseudulle, pysähdymme siellä täällä, maistelemme luonnonmarjoja, nautimme auringosta ja raikkaasta tuulesta. Retken pääetappi on Oba River, jossa meille tarjoillaan lounas. Ruokailun jälkeen sinulla on aikaa tutustua omin päin alueeseen. Voit kävellä pienelle vesiputoukselle, käydä uimassa virkistävässä jokivedessä tai vaikka kokeilla kalaonneasi. Sitten onkin jo aika lähteä paluumatkalle kohti hotelleja. Sitä ennen pysähdymme vielä kerran näköalatasanteelle ihailemaan maismia, ja sinulla on mahdollisuus napsia upeita panoraamakuvia. Tällä retkellä pääset tutustumaan luontoon lähietäisyydeltä, seikkailutyyliin nelivetojeepeillä.

Varaa jo kotimaassa etukäteen: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta. Ruoka ja juomat: Lounas sisältyy hintaan - voit valita kanaa tai kalaa ja lisäksi on tarjolla salaattia ja leipää. Ruokajuomat voit ostaa erikseen paikan päällä. Kesto: Kokopäiväretki, n. klo 09.30-16.00 Opastus: Englanninkielinen opastus Hyvä ottaa mukaan: Kamera, mukavat vaatteet, aurinkovoidetta ja pikkurahaa. Lisätietoja: Tämä retki ei sovi sinulle, jos olet liikuntaesteinen, sinulla on selkävaivoja tai olet raskaana.

Aikuiset n. 40
Lapset n. 20
Valuutta EUR