Antalya Aquarium - Voidaan varata ennen matkaa

Koe taianomainen vedenalainen maailma. Lähde mukaamme tutustumaan maapallon kiehtovaan mereen. Ruoka ja juoma ei sisälly hintaan.

Antalya Aquariumissa on satoja erilaisia kaloja, jotka elävät rauhallisesti värikkäiden korallien keskellä. Voit myös nähdä merihevosia, ankeriaita ja haita hyvinkin läheltä. Pääset lisäksi käymään yhdessä maailman suurimmista vedenalaisista tunneleista, joka on jopa 130 metriä pitkä. Tuntuu kuin olisit mennyt meren pohjaan vaatteet päällä, kun kalat ja hait uiskentelevat ympärilläsi. Kannattaakin ottaa kamera mukaan, jotta voit ikuistaa mieleenpainuvan kokemuksen. Alueella on myös Snow World, jossa saat heitellä lumipalloja ja kelkkailla varsinaisessa talven ihmemaassa oikean lumen ja pakkasen keskellä. Takkeja ja lumikenkiä voi lainata ennen lumimaahan menoa. Täällä on lisäksi erillinen terraario monine liskoineen ja käärmeineen. Kannattaa myös käydä 4D-elokuvateatterissa, jossa 4D-tekniikalla toteutettu esitys vie sinut kävelemään maailman kaikkien valtamerten pohjalle! Alueella on myös monipuolinen valikoima ravintoloita. Kannattaa hyödyntää tilaisuus vierailla Antalya Aquariumissa ja maailman pisimmässä vedenalaisessa tunnelissa!

Varaa jo kotimaassa etukäteen: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta. Ruoka ja juoma: Ateriat eivät sisälly hintaan, mutta alueella on hyvä valikoima kahviloita ja ravintoloita. Hyvä ottaa mukaan: Kamera ja taskurahaa. Kesto: Puoli päivää. Opastus: Omatoimiretki. Muuta: Sisäänpääsy akvaarioon, Snow Worldiin ja 4D-elokuvateatteriiin sisältyy. Retken hinta vaihtelee sen mukaan missä lomakohteessa asut. Kaikki retket järjestetään yhteistyössä agenttimme, Astral Tourismin, kanssa.

Aikuiset n. 75
Lapset n. 55
Valuutta EUR