Ostoksilla Sidessä - Voidaan varata ennen matkaa

Lähde tutustumaan Siden parhaimpiin ostosmahdollisuuksiin. Päivitä koko vaatekaappisi sisältö uusiksi, hanki uusia koruja tai osta tuliaisia kotijoukoille. Ateriat eivät sisälly hintaan.

Turkki tunnetaan monipuolisista ja laadukkaista ostosmahdollisuuksistaan. Kultakorut ovat suosittuja ostoksia. Hyvä laatu yhdistettynä edullisiin hintoihin saattaa houkutella kenet tahansa innostumaan kultaostoksista. Cadaro Jewellery -ketjun liikkeitä on useissa turkkilaisissa suurkaupungeissa, tuotteet ovat korkeatasoisia ja palvelu hyvää Kun haluat päivittää vaatekaappisi sisällön, niin silloin seuraava pysähdyspaikka sopii sinulle erinomaisesti. Dikman Tekstil -myymälässä voit toteuttaa lähes kaikki toiveesi. Liike on kooltaan 4000 m2, ja siellä on myynnissä kaikkea mahdollista - vaatteita, kenkiä, päällysvaatteita jne. Kaikki eri tunnetut tuotemerkit houkuttelevat ostoksille, sillä hinnat ovat edulliset ja valikoimat monipuoliset. Vaikka tähän mennessä et olisikaan ollut kiinnostunut koruista ja vaatteista, niin seuraava pysähdyspaikkamme - Nova Mall - saattaa saada sinut innostumaan. Kauppoja on lukematon määrä ja myynnissä kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä, ja hinnat ovat edulliset. Energian hiipuessa voit käydä helposti tankkaamassa lisäenergiaa, sillä ostoskeskuksessa on paljon kahviloita ja ravintoloita. Jotta saat lomasti mahdollisimman paljon irti, olemme keskittäneet kaikki ostokset yhdelle päivälle. Näin sinulle jää runsaasti aikaa nauttia kaikesta muusta mukavasta lomapäiviesi aikana.

Varaa jo kotimaassa etukäteen: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta. Ruoka ja juomat: Eivät sisälly hintaan Kesto: Noin klo 15.30-19.00 Opastus: Suomenkielinen opastus Ota mukaan: Kamera, rahaa, vesipullo ja päälle mukavat vaatteet

Aikuiset n. 10
Lapset n. 0
Valuutta EUR