Side by Night

Siden kaupunki avautuu edessäsi, ja nyt sinulla on mahdollisuus kokea kaupungin parhaimmat palat. Meze-illallinen sisältyy hintaan.

Kaupungin nimi tarkoittaa 'granaattiomenaa', ja näitä puita kasvaa edelleen eri puolilla kaupunkia katujen ja kujien varsilla. Mutta nykyään Side tunnetaan paremmin antiikinaikaisista raunioistaan sekä vilkkaista ostoskaduistaan, joiden varsilla olevista kaupoista voit osaa kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä. Pääset tutustumaan lähemmin myös kaupungin historiaan ohittaessamme vanhan roomalaisen kylpylän sekä suositun valokuvauskohteen - Apollontemppelin pilarit. Ehdimme myös tutustua kaupungin paikallisempiin alueisiin, ja näytämme sinulle kaupat, ravintolat, kahvilat sekä paikallisen sataman. Illan päätteeksi voimme toivottavasti myös ihailla upeaa auringonlaskua, mutta ennen sitä sinulla on mahdollisuus käydä virkistäytymässä ja uimassa. Pääset myös tutustumaan paikalliseen ruokaperinteeseen, ja illalliseksi tarjoillaan lajitelma meze-alkupaloja. Nimi juontaa juurensa arabiankielisestä sanasta 'Maze' tai 'Mazatik', joka tarkoittaa makua. Kaikkia ruokia tulee maistella ja maistaminen kuuluukin olennaisena osana paikalliseen ruokakulttuuriin. Monien mielestä turkkilainen keittiö on maailman kolmanneksi paras. Pääset maistelemaan useita paikallisia ruokia, esimerkiksi 'Antep Ezmesi' – mausteista tomaattidippiä sekä 'Yaprak Sarma' – viininlehteen käärittyä riisiä ja lihaa. Koe Siden kaupunki ja nauti mukavasta tunnelmasta yhdessä oppaidemme kanssa.

Ateriat ja juomat: Lajitelma meze-alkupaloja sisältyy hintaan. Juomat maksetaan erikseen. Hyvä tietää: Laita jalkaan hyvät kengät, ota mukaan vesipullo, uimavarusteet sekä rahaa ja kamera. Opastus: Skandinaavinen opastus Kesto: Noin klo 16.00-20.30

Aikuiset n. 80
Lapset n. 32
Valuutta TRY