Pikku Turkki

Turkin lomallasi pääset nauttimaan erilaisista kokemuksista ja elämyksistä. Osa haluaa uida ja nauttia auringosta, osa on kiinnostunut hyvästä ruuasta, mutta todennäköisesti monet ovat myös innostuneita näkemään kuinka arkielämä maaseudulla sujuu. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kurkistamaan paikalliseen arkielämään Pikku Turkki -retkellämme. Turkkilainen brunssi sisältyy hintaan.

Turkissa on useita eri alueita, joista Manavgat on yksi. Manavgat ei ole vain alueen nimi, vaan se on myös alueen suurin kaupunki. Siellä on asukkaita noin 75 000, joten vilinää ja vilskettä riittää aamusta iltaan. Koska Turkki on muslimimaa, täällä on useita moskeijoita ja minareetteja, ja me pääsemme myös vierailemaan yhdessä alueen mahtavimmista moskeijoista. Külliyemoskeijassa on värikkäitä ja yksityiskohtaisia koristeita, jotka tekevät suuren vaikutuksen moskeijassa kävijöihin. Monet haluavatkin käydä ihailemassa moskeijaa, joten siellä on paljon ihmisiä lähes kaikkina vuorokauden aikoina. Tutustumme myös pienempään ja rauhallisempaan moskeijaan Sihlarin kylässä. Retkiohjelmassa on lisäksi vierailu paikallisessa kylässä ja tapaamme perheen, joka esittelee meille kylän parhaimmat paikat ja kertoo mielenkiintoisesta elämästä Turkin maaseudulla. Mikäli aikataulu antaa myöten, käymme myös antiikinaikaisilla raunioilla Lyrbessä. Rauniot sijaitsevat suurimmaksi osaksi hieman piilossa, pinjapuiden kätköissä. Päivän aikana käymme ruokailemassa, ja brunssi nautitaan Manavgatjoella. Retkipäivän päätteeksi sinulle jää myös omaa aikaa ja voit tutustua vilkkaan basaarin tunnelmiin ja tarjontaan. Myynnissä on kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä. Päivän aikana pääset tutustumaan turkkilaiseen arkielämään, ja jokaiselle on luvassa uusia ja mukavia kokemuksia.

Ateriat ja juomat: Turkkilainen brunssi sisältyy hintaan. Ruokajuomat maksetaan erikseen. Retken kesto: Koko päivän, n. klo 9.00-16.00 Opastus: Suomenkielinen opastus Ota mukaan: Kamera, rahaa ja vesipullo. Moskeijassa vierailtaessa tulee olkapäät ja polvet olla peitettynä. Ota mukaan pitkähihainen pusero sekä pitkät housut tai pitkä hame. Muuta: Tiettyinä pyhäpäivinä saattaa olla voimassa rajoituksia, jotka koskevat moskeijoissa vierailua.

Aikuiset n. 28
Lapset n. 18
Valuutta EUR