Dear valued guest, the resort is closed for the season. All activity programs including restaurant menus will be uploaded shortly before the resort opens.
Aito Side - Voidaan varata jo ennen matkaa

Useimmat meistä ovat sitä mieltä, että kaikkein tärkeintä lomalla on aurinko, hyvä ruoka ja uiminen. Kaikki yhtä tärkeitä! Snacksit (Meze) sisältyy hintaan.

Mutta nykyään yhä useampi lomailija haluaa myös nähdä jotain muuta kuin oman lomakohteen ja hotellin. Moni haluaa saada elämyksiä, joita on mukava muistella vielä matkan jälkeenkin. Tällä retkellä tutustut lähemmin Sideen ja Siden lähialueisiin. Olitpa Turkissa ensimmäistä kertaa tai jo kokeneempi Turkin matkaaja, saat varmasti kokea mielenkiintoisen ja viihdyttävän iltapäivän ja illan. Side on useamman vuoden ajan ollut tunnettu hyvistä hotelleista ja upeista rannoista. Mutta kylällä on paljon enemmän annettavaa. Pienissä, alkuperäisissä rakennuksissa kaupat sijaitsevat vieri vieressä, ja antiikin historialliset rauniot luovat kylän maisemaan majesteettiset kulissit. Mikäli haluat tehdä ostoksia, Turkissa ja erityisesti Sidessä voit tehdä hyviä ja edullisia löytöjä. Retken aikana kerromme hyviä ostosvinkkejä ja mitä kaikkea ostoksia tehdessä on hyvä ottaa huomioon. Kun kävelemme kauppojen, ravintoloiden ja optikkoliikkeiden ohitse, kerromme, mistä saat parasta laatua edullisesti. Ostoksien ja historiallisten nähtävyyksien ohella kannattaa muistaa myös Siden ravintolatarjonta. Turkkilainen keittiö on kuuluisa ja monen mielestä maailman kolmanneksi paras, kiinalaisen ja ranskalaisen keittiön jälkeen. Tämä on luonnollisesti makuasia, mutta haluamme kierroksen aikana esitellä muutamia makuja, joista Turkki on kuuluisa. Sinulle tarjoillaan pieniä meze-annoksia. Meze juontaa juurensa arabialaista sanasta ”mazetik”, joka tarkoittaa makua. Tarkoituksena on kokea aterian aikana erilaisia makuja, tuoksuja ja historiaa, ja saada käsitys siitä, mikä tekee tämän maan keittiöstä niin erityisen. Lomalla on helppo nauttia ranta- ja allaselämästä, mutta miksipäs et rikastuttaisi lomaasi uusilla vaikutteilla? Lähde tutustumaan aitoon Sideen ja nauttimaan hyvästä ruuasta ja juomasta sekä tekemään hieman ostoksia!

Varaa jo kotimaassa etukäteen: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta. Ateriat ja juomat: 5 pientä meze-annosta sisältyy hintaan. Hyvä ottaa mukaan: Jalkaan kannattaa laittaa mukavat kengät. Kamera ja rahaa. Kesto: Noin klo 15.00-19.00. Opastus: Skandinaavinen opastus. Muuta: Edestakainen bussimatka Sideen sisältyy hintaan. Sidessä kuljetaan jalkaisin.

Aikuiset n. 20
Lapset n. 10
Valuutta EUR