Rafting - koskenlasku

Tavanomaisuudesta poikkeava adrenaliiniryöppy - koskenlaskua ammattilaisten johdolla! Tunne on sanoin kuvaamaton laskiessasi 13 km virtaa alaspäin ja adrenaliinin kohistessasi suonissasi. Lounas sisältyy hintaan!

Päivän aluksi sinut noudetaan hotellistasi ja kuljetetaan White River Raftingin tukikohtaan, jossa saat pelastusliivit sekä märkäpuvun, mikäli vesi on kylmää. Turvaohjeet käydään läpi yhdessä ennen liikkeelle lähtöä. Lähdemme laskemaan alas koskea ja matkan varrella on luvassa myös body raftingia sekä lounas. Ruokailun jälkeen on vuorossa laskun mahtavin osuus – välillä melomme täyttä päätä, välillä on rauhallisempia jaksoja ja sitten taas vähemmän rauhallisia. Lautalla aikaa kuluu 2-2,5 tuntia ja lautalle mahtuu 10-12 ihmistä. Jokaisella lautalla on mukana ammattitaitoinen opas. Kun koskenlasku on ohitse, voit käydä suihkussa, vessassa ja vaihtamassa vaatteet jne. Paluumatkalla pidetään pieni jaloittelutauko ja sinulla on mahdollisuus ostaa kahvia tai virvokkeita. Myynnissä on myös koskenlaskun aikana otettuja kuvia, sillä omalla kameralla kuvaaminen on vaikeaa ja yleensä kamera kastuu helposti.

Ateriat ja juomat: Lounas sisältyy hintaan. Juomia on myynnissä paikan päällä. Retken kesto: Koko päivän, n. klo 08.00-18.00 Opastus: Englanninkielinen paikallisopas Hyvä ottaa mukaan: Vesipullo, aurinkovoide, pyyhe, uimavarusteet ja mukavat kengät, jotka saavat kastua lauttamatkan aikana. Ota mukaan myös vaihtovaatteet ja kengät. Älä ota mukaan videokameraa, koruja ja runsaasti rahaa, sillä suurimman osan ajasta oleskelemme lautalla/veneessä. Muuta: Tämä retki sopii 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille, mutta jos olet raskaana, sinulla on sydän- tai selkävaivoja tai jokin muu vakava sairaus, niin et ikävä kyllä voi osallistua retkelle. Jos olet muuten vain epäröivällä kannalla tai sinua jännittää, voit toki osallistua - ja siinä tapauksessa vain valitset isomman veneen, joka on vakaa ja turvallinen.

Aikuiset n. 45
Lapset n. 25
Valuutta EUR