Dear valued guest, the resort is closed for the season. All activity programs including restaurant menus will be uploaded shortly before the resort opens.
Escape to Cool

Kaunista luontoa, virkistävä uimatauko ja jännittävä vierailu yhdessä maailman syvimmistä tippukiviluolista.

Ajamme läpi uskomattoman upeiden maisemien, korkeiden vuorten ja syvien laaksojen. Kameralle on varmasti käyttöä. Ensimmäinen vierailukohteemme on Dimcay-luola, joka on yksi maailman syvimmistä tippukiviluolista. Tällaisen luonnonilmiön muokkaantumiseen on mennyt miljoonia vuosia. Luolan ulkopuolella sinulla on mahdollisuus ottaa valokuvia näköalapaikalta, josta avautuu upea näköala vuoristoon ja Alanyaan. Seuraavaksi ajelemme alaspäin kohti paikallista puutarhaa, jossa teemme pienen kävelykierroksen ja saamme nauttia erilaisista tuoksuista, väreistä ja mauista. Matka jatkuu ylöspäin pitkin Dimcay-joen vartta ja saamme nähdä mahtavan Dimcay-padon. Pysähdymme suureen ravintolaan, jossa nautimme maittavan grillilounaan (sisältyy retken hintaan). Tarjolla on myös kasvisvaihtoehto. Ruokailun jälkeen sinulla on halutessasi mahdollisuus pulahtaa uimaan joen virkistävään, viileään veteen. Tällä retkellä pääosassa on fantastisen upea luonto.

Ateriat ja juomat: Lounas sisältyy hintaan. Sisäänpääsymaksut: Pääsymaksu joihinkin nähtävyyksiin sisältyy hintaan (pääsymaksu tippukiviluolaan maksetaan erikseen, n. 13,5 liiraa). Ota mukaan: Uimavarusteet, pyyhe, aurinkorasva, aurinkolasit, vesipullo, lippalakki, mukavat kengät ja kamera. Pukeutuminen: Mukavat kengät jalkaan. Retken kesto: Puoli päivää, n. klo 09.00-16.00. Opastus: Suomenkielinen opastus Muuta: Paljon rappuja ja tasoeroja. Mikäli olet liikuntaesteinen, ota yhteyttä Tjäreborgin oppaaseen ennen retken varaamista. Retken hinta vaihtelee sen mukaan missä lomakohteessa asut.

Aikuiset n. 26
Lapset n. 14
Valuutta EUR