Land of legends - Maaginen maailma

Tervetuloa Land of Legends -huvipuistoon, joka on yksi maailman kiehtovimmista huvipuistoista. Täällä koko perhe voi huvitella jännittävissä laitteissa, ihastella nähtävyyksiä ja laskea mahtavista vesiliukumäistä. Ruoka ja juomat eivät sisälly hintaan.

Vilkas Land of Legends -huvipuisto, joka on kooltaan 800 000 m², koostuu kolmesta eri alueesta. Yhdellä alueella on vauhdikkaita ja hurjempia laitteita ja aktiviteetteja, toisella alueella on vesipuisto, jossa on mielenkiintoisia laitteita, kuten Wave Shock, Typhoon ja 73 vesiliukumäkeä. Lisäksi yhdellä alueella on mahdollista tehdä ostoksia sekä ostaa ruokaa ja juomaa. Teemapuiston keskellä sijaitsee linna, joka on puiston symboli. Linna toimii myös hotellina. Iltaisin 111 metriä korkea linna valistaan ja sen värikäs suihkulähde on hieman tavallisuudesta poikkeava. Vielä kerran, tervetuloa ainutlaatuiseen Land of Legends -teemapuistoon kokemaan ainutlaatuisia elämyksiä.

Ruoka ja juomat: Eivät sisälly hintaan, mutta puistossa on mahdollista ostaa ruokaa ja juomaa. Kesto: Kokopäiväretki, n. klo 07.00-17.30. Opastus: Omatoimiretki. Puiston omat bussit tulevat hakemaan. Hyvä ottaa mukaan: Uimapuku ja pyyhe.

Aikuiset n. 85
Lapset n. 75
Valuutta EUR