Offroadia Taurusvuoristossa - Voidaan varata ennen matkaa

Tällä retkellä yhdistyvät vauhti, adrenaliinin kohina ja mahtava luonto samassa paketissa. Koe Taurusvuoriston vaikeakulkuiset soratiet ja luonto uudella tavalla. Ateriat ja juomat eivät sisälly hintaan.

Lähde mukaan ja aja nelipyöräistä mönkijää koskemattomassa luonnossa sekä koe ympäristö aivan uudella tavalla. Quad-mönkijän selässä saat kokea ajamisen iloa ja kokea Taurusvuoriston maisemat kokonaan uudesta näkövinkkelistä. Tällä retkellä pääset paikkoihin, joihin ei tavallisella autolla tai bussilla voi ajaa. Tämä on täydellinen retki koko perheelle. Pätevät paikallisoppaamme antavat lyhyitä tietoiskuja turvallisuudesta, ajamisesta ja matkan varrella näkemistämme kohokohdista. Voit valita, ajatko mieluummin Quadia vai Buggya. Reitin pituus on n. 20-30 kilometriä ja ajelemme Taurusvuoriston metsissä pitkin teitä, polkuja ja offroadia. Vauhdikas ja mieliinpainuva kokemus, joka varmasti säilyy muistoissasi pitkään vielä loman jälkeenkin. Mielenkiintoinen retki sinulle, joka et pelkää pölyä ja hiekkaa vaatteissa. Sinulla tulee olla ajokortti, jos haluat ajaa Quadia. Quad Bike -mönkijän kyydissä voi istua enintään kaksi henkeä.

Varaa jo kotimaassa etukäteen: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta. Ruoka ja juoma: Eivät sisälly hintaan. Ota mukaan vesipullo, sillä matkan varrelta ei voi ostaa mitään. Kesto: Puolipäiväretki, n. klo 10.00-15.00 Opastus: Englanninkielinen opastus Hyvä ottaa mukaan: Päälle kannattaa laittaa vaatteet, jotka voivat likaantua. Muista ajokortti! Muuta: Alaikäraja matkustajalle, joka istuu Quadin kuljettajan kyydissä, on 8 vuotta. Kuljettajan tulee olla vähinään 18-vuotias. Ajokortti tulee olla mukana.

Aikuiset n. 55
Lapset n. 25
Valuutta EUR