Excursions Finland

Excursions

 • Hamam - Side

  Hamam - Side

  Aidossa turkkilaisessa saunassa - Hamamissa - on mukava hemmotella itseään!

 • Rafting - koskenlasku

  Rafting - koskenlasku

  Tavanomaisuudesta poikkeava adrenaliiniryöppy - koskenlaskua ammattilaisten johdolla! Tunne on sanoin kuvaamaton laskiessasi 13 km virtaa alaspäin ja adrenaliinin kohistessasi suonissasi. Lounas sisältyy hintaan!

 • Escape to Cool

  Escape to Cool

  Kaunista luontoa, virkistävä uimatauko ja jännittävä vierailu yhdessä maailman syvimmistä tippukiviluolista. Lounas sisältyy hintaan. Sisäänpääsy tippukiviluolaan maksetaan eriksene.

 • Hyvä lopetus lomalle

  Hyvä lopetus lomalle

  Lomailua koko matkan. Mitä tehdä loman viimeisenä päivänä, kun kotiin lähdetään iltalennolla? Mitäpäs sanot jokiristeilystä, rannalla loikoilusta ja illallisesta ennen kuin on aika lähteä lentokentälle? Ateriat sisältyvät hintaan.

 • Pikku Turkki

  Pikku Turkki

  Turkin lomallasi pääset nauttimaan erilaisista kokemuksista ja elämyksistä. Osa haluaa uida ja nauttia auringosta, osa on kiinnostunut hyvästä ruuasta, mutta todennäköisesti monet ovat myös innostuneita näkemään kuinka arkielämä maaseudulla sujuu. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kurkistamaan paikalliseen arkielämään Pikku Turkki -retkellämme. Turkkilainen brunssi sisältyy hintaan.

 • Side by Night

  Side by Night

  Siden kaupunki avautuu edessäsi, ja nyt sinulla on mahdollisuus kokea kaupungin parhaimmat palat. Meze-illallinen sisältyy hintaan.

 • Ostoksilla Sidessä - Voidaan varata ennen matkaa

  Ostoksilla Sidessä - Voidaan varata ennen matkaa

  Lähde tutustumaan Siden parhaimpiin ostosmahdollisuuksiin. Päivitä koko vaatekaappisi sisältö uusiksi, hanki uusia koruja tai osta tuliaisia kotijoukoille. Ateriat eivät sisälly hintaan.

 • Manavgatin veneretki ja Basaarit - Voidaan varata ennen matkaa

  Manavgatin veneretki ja Basaarit - Voidaan varata ennen matkaa

  Jokiristeily, kauniita maisemia ja ostoksilla Manavgatin basaarissa! Lounas sisältyy hintaan, mutta juomat maksetaan erikseen.

 • Jeeppisafari

  Jeeppisafari

  Tutustu Turkin kauneuteen nelivetoautojen kyydissä. Tämä jeeppisafari vie sinut syvälle Turkin metsiin, ja koska autoissa ei ole kattoja, pääset uskomattoman lähelle luontoa. Lounas sisältyy hintaan.

 • Antalya Aquarium - Voidaan varata ennen matkaa

  Antalya Aquarium - Voidaan varata ennen matkaa

  Koe taianomainen vedenalainen maailma. Lähde mukaamme tutustumaan maapallon kiehtovaan mereen. Ruoka ja juoma ei sisälly hintaan.

 • Antalya - kaikkea mahdollista - Voidaan varata ennen matkaa

  Antalya - kaikkea mahdollista - Voidaan varata ennen matkaa

  Tähän retkeen on koottu Turkin parhaat palat. Päivän aikana käymme ylhäällä vuoristossa ja alhaalla metsämaisemien keskellä. Luvassa on upeita maisemia, kaunis vesiputous sekä sokerina pohjalla Antalyan suurkaupungin ihastuttava Vanhakaupunki. Lounas sisältyy hintaan.

 • Veneretki vihreässä kanjonissa - Voidaan varata ennen matkaa

  Veneretki vihreässä kanjonissa - Voidaan varata ennen matkaa

  Rentoutuminen ja stressistä vapautuminen loman aikana on monelle tosi tärkeää. Tällä retkellä rentoutuminen ja unohtumattomat kokemukset kietoutuvat toisiinsa erinomaisella tavalla. Lounas sisältyy hintaan.

 • Offroadia Taurusvuoristossa

  Offroadia Taurusvuoristossa

  Tällä retkellä yhdistyvät vauhti, adrenaliinin kohina ja mahtava luonto samassa paketissa. Koe Taurusvuoriston vaikeakulkuiset soratiet ja luonto toisella tavalla. Ateriat ja juomat eivät sisälly hintaan.