Dear valued guest, the resort is closed for the season. All activity programs including restaurant menus will be uploaded shortly before the resort opens.
Manavgat bådtur og basar - kan bestilles hjemmefra

En herlig heldagsudflugt med både flodtur og shopping i basaren i Manavgat.

Dagen starter med et besøg på markedet i Manavgat med tid på egen hånd til at shoppe eller bare se sig omkring. Derefter kører vi ned til floden og går ombord på båden, som skal tage os med ud på floden. Floden består af ferskvand, som er koldt, men du kan selv vælge, om du vil bade i floden eller i det salte og varme havvand ved flodmundingen, hvor vi lægger til ved stranden. Denne udflugt er en fin anledning til at slappe af, sole, bade og måske shoppe lidt i basaren. Program: Afhentning på hotellet og videre transport til Manavgat Stop ved vandfaldet i Manavgatfloden Stop ved basaren i Manavgat Bådtur på floden og havet (hvis vejret tillader det) Frokost ombord på båden og badestop Afgang fra stranden ca. kl. 15 og sejlads tilbage

Bestil hjemmefra: Denne udflugt kan du bestille allerede hjemmefra enten samtidig med, at du bestiller din rejse eller på "Min side". Husk at medbringe: Solcreme med høj solfaktor, håndklæde, penge og badetøj. Tid: Ca. kl. 9-17 (heldagsudflugt). Udflugtsledelse: Engelsktalende lokalguide.

Voksen, pris ca. 32
Børn, pris ca. 18
Valuta EUR