Shopping i Side (kan bestilles hjemmefra)

På denne udflugt kommer du på den bedste shoppingtur til Side overhovedet. Her er rig lejlighed til at få opdateret både garderobe og smykkeskrin samt købt fine gaver til venner og familie. Der indgår ingen måltider.

Tyrkiet har i årevis været kendt for at kunne tilbyde shopping af både god kvalitet og kvantitet på stort set alle områder. Det er meget almindeligt at købe guld, når man er på ferie i Tyrkiet, og den gode kvalitet sammen med de fordelagtige priser kan lokke købetrangen frem hos de fleste. Kæden Cadary Jewellery ligger i flere tyrkiske storbyer og er kendt for både sin høje kvalitet og gode service. Hvis garderoben også skal fornys, er turens næste stop perfekt. Dikman Tekstil kan nemlig være behjælpelig med det meste. Med et butiksareal på over 400 m2 venter der et sandt mekka af tøj, sko, overtøj og meget mere. Alt sammen fra forskellige kendte mærker, som forhåbentlig frister med både lave priser og et bredt sortiment. Er du hverken fristet af smykker eller tøj, kan det være at sidste stop har noget for dig - Nova Mall. Her kan du finde det meste i et stort antal butikker, og også her er udvalget bredt og priserne rimelige. Hvis energiniveauet er for nedadgående, er der et stort udvalg af caféer og restauranter, hvor du kan lade batterierne op. For at du kan få mest muligt ud af din ferie, har vi valgt at samle al shopping for dig, så du kan klare det på én og samme dag. På den måde kan du bruge resten af din ferie på andre gode ting.

Bestil hjemmefra: Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side". Mad og drikke: Indgår ikke. Tid: Halvdagsudflugt, ca. kl. 15.30-19. Udflugtsledelse: Skandinavisktalende guide. Husk at medbringe: Kamera, penge, vandflaske, og behageligt tøj.

Voksen, pris ca. 10
Børn, pris ca. 0
Valuta EUR