Lille Tyrkiet (kan bestilles hjemmefra)

En rejse til Tyrkiet byder på mange forskellige oplevelser. Nogle vil sole og bade, andre vil spise god mad, men de fleste vil formentlig gerne vide lidt om, hvordan hverdagen på landet egentlig leves. Det får vi et indblik i på denne udflugt. Tyrkisk brunch indgår.

Tyrkiet består af flere distrikter og regioner, og Manavgat er en af disse. Manavgat er ikke bare navnet på distriktet, men også på den største by i området. Byen har cirka 75.000 indbyggere og er fyldt med liv. Da Tyrkiet er et muslimsk land, er her flere moskeer og minareter, og vi besøger naturligvis en af de flotteste i området. Külliyemoskeen har farvestrålende, detaljerige og imponerende dekorationer og lokker besøgende til på de fleste tidspunkter af døgnet. Den mindre, lokale moske i byen Sihlar er endnu mere fredfyldt. Vi besøger moskeen, og vi møder en af byens ældste kvinder i hendes eget hjem. Her bydes der på lokale specialiteter, og vi får et indblik i hverdagslivet på landet i Tyrkiet. Hvis tiden tillader det, ser vi også de antikke ruiner ved Lyrbe. Mange af dem ligger gemt bag pinjetræer. Brunchen nyder vi ved Manavgatfloden, og her slutter dagen også med tid på egen hånd i den myldrende basar, hvor man kan handle alt mellem himmel og jord til fornuftige priser. I løbet af dagen får du et indblik i, hvordan hverdagen ser ud i Tyrkiet, og der er noget at opleve for alle.

Bestil hjemmefra: Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side". Mad og drikke: Tyrkisk brunch indgår. Drikkevarer kan tilkøbes. Tid: Heldagsudflugt, ca. kl. 9-16. Udflugtsledelse: Skandinavisktalende guide. Husk at medbringe: Kamera, lommepenge, en flaske vand og behageligt tøj som dækker skuldre og knæ af hensyn til besøget i moskeerne. Øvrigt: På visse helligdage kan der være restriktioner i forbindelse med besøg i moskeer.

Voksen, pris ca. 28
Børn, pris ca. 18
Valuta EUR