River rafting (kan bestilles hjemmefra)

Et adrenalinkick ud over det sædvanlige - tag med på river rafting under professionel ledelse. Følelsen er fantastisk, når adrenalinet pumper i kroppen, mens man kæmper sig ned ad den 13 kilometer lange flod!

Dagen begynder med afhentning ved hotellet og transport til White River Rafting, hvor du får udleveret en redningsvest og også en våddragt, hvis vandet er koldt. Inden vi begiver os af sted, får du også en sikkerhedsgennemgang. Så starter turen ned ad floden, og undervejs standser vi både for at prøve "body rafting" og for at spise frokost. Efter frokost starter den vilde del af flodturen, hvor der padles i rolige og mindre rolige etaper. Selve turen i båden tager 2-2½ time, og der kan være 10-12 personer i båden. Hver båd har en professionel guide med ombord. Når delen med river rafting er overstået, vil der være mulighed for at tage et bad, skifte tøj, benytte toiletterne etc. På vejen tilbage stopper vi og strækker benene, og hvis du har lyst, kan du købe en kop kaffe eller en sodavand. Her kan du også købe fotos fra turen. Det er som regel populært, da det kan være svært at benytte eget kamera under turen.

Mad og drikke: Frokost indgår. Drikkevarer kan tilkøbes. Tid: Heldagsudflugt, ca. kl. 8-18. Udflugtsledelse: Engelsktalende lokalguide. Husk at medbringe: Vandflaske, solcreme, håndklæde, badetøj og bekvemme sko, som kan tåle at blive våde under turen på floden, og et ekstra sæt tørt tøj og sko, så du kan skifte efter turen på floden. Medbring ikke videokamera, smykker eller mange penge, da vi opholder os ombord på båden størstedelen af turen. Øvrigt: Denne oplevelse egner sig for personer i alderen fra otte år og op, men er du gravid, har hjerte- eller rygproblemer eller en anden alvorlig sygdom, kan du desværre ikke deltage. Er du blot lidt usikker eller urolig, kan du sagtens tage med alligevel. Så sidder du blot i en af de større både, hvor turen føles mere stabil og tryg.

Voksen, pris ca. 45
Børn, pris ca. 25
Valuta EUR