En bedre afslutning på ferien

Ferie hele vejen. Hvad skal man lave den sidste dag på ferien, når man skal flyve hjem om aftenen? Hvad siger I til en flodtur, afslapning på stranden og middag efterfulgt af transport til lufthavnen. Middag indgår i prisen.

Vi har svaret. Vi henter jer på hotellet, når I har tjekket ud og kører siden til Manavgat til en herlig tur på floden, hvor der også bliver serveret frokost. Bagefter kører vi til en restaurant tæt på stranden i Side, hvor I kan tage en afsluttende dukkert i Middelhavet inden hjemrejsen. På stranden serveres en grillmiddag, mens vi nyder solnedgangen. På denne udflugt får man det bedste af Side at se og har ferie hele vejen frem til flyet.

Mad og drikke: Frokost/middag indgår (drikkevarer indgår ikke). Tid: Heldagsudflugt, ca. kl. 12-20.30. Udflugtsledelse: Skandinavisktalende guide. Husk at medbringe: Badetøj, håndklæde og solcreme. Øvrigt: Man kan leje badelagen/badehåndklæde ombord, ca. 10 tyrkiske lira pr. håndklæde. Bussen følger os hele vejen, så man kan bade på stranden og klæde om, inden vi kører af sted til lufthavnen. Simple udendørs brusefaciliteter findes. Udflugtens pris varierer lidt alt efter, hvilket rejsemål du bor på.

Voksen, pris ca. 45
Børn, pris ca. 25
Valuta EUR