Dear Valued Guest, The Resort is closed during winter season. All activity programs including Restaurant menus will be uploaded shortly before the Resort opens for the summer.
Escape to Cool (kan bestilles hjemmefra)

En heldagsudflugt med smuk natur, afkølende badning i floden og et spændende besøg i en af verdens dybeste drypstensgrotter, Dimcaygrotten.

Vi kører gennem smuk natur ad stejle bjergveje og små, smalle stier. Kameraet bliver anvendt flittigt. Dagen starter med et besøg i Dimcaygrotten, som er en af verdens dybeste drypstensgrotter. Dette naturfænomen har det taget naturen flere millioner år at skabe. Her er der desuden bygget et udsigtspunkt, hvor udsigten ud over både bjerglandskabet og mod Alanya er enestående smuk. Vi kører siden ned til en lokal frugthave. Vi går en tur i haven og nyder duftene, farverne og smagene. Derefter fortsætter vi op langs Dimcayfloden for at se den imponerende Dimcaydæmning. Vi standser ved en af de store restauranter og spiser frokost. Til frokosten serveres der grillet mad, og der er også mulighed for at vælge vegetarmad. Efter maden er der tid til at slappe af og nyde solen, og det er også muligt at bade i det friske og kølige flodvand. På denne udflugt er den fantastiske natur i fokus.

Bestil hjemmefra: Denne udflugt kan du bestille allerede hjemmefra enten samtidig med, at du bestiller din rejse eller på "Min side". Mad & drikke: Frokost indgår. Entré: Entré til visse seværdigheder indgår (entré til grotten indgår ikke: ca. 13,50 TRY). Husk at medbringe: Badetøj, badehåndklæde/håndklæde, solcreme, en flaske vand, solbriller, kasket og bekvemme sko. Påklædning: Bekvemme sko. Tid: Ca. kl. 9-16 (halvdagsudflugt). Udflugtsledelse: Engelsktalende guide. Øvrigt: Mange trapper og niveauforskelle. Personer med bevægelseshandicap bør derfor rådføre sig med Spies-guiden inden reservation. Prisen på udflugten kan variere noget, afhængigt af hvilket rejsemål du bor på.

Voksen, pris ca. 26
Børn, pris ca. 14
Valuta EUR