Escape to Cool (kan bestilles hjemmefra)

En heldagsudflugt med smuk natur, en afkølende dukkert i floden og et spændende besøg i en af verdens dybeste drypstensgrotter. Frokost indgår. Entré til grotten indgår ikke.

Vi kører gennem smuk natur ad stejle bjergveje og små, smalle stier. Kameraet vil blive brugt flittigt. Dagen starter med et besøg i Dimcaygrotten, som er en af verdens dybeste drypstensgrotter. Det har taget naturen flere millioner år at skabe dette naturfænomen. Her er der desuden bygget et udsigtspunkt, hvor udsigten ud over både bjerglandskabet og mod Alanya er enestående smuk. Bagefter kører ned til en lokal frugthave. Vi går en tur i haven og nyder duftene, farverne og smagene. Så fortsætter vi op langs Dimcayfloden for at se den imponerende Dimcaydæmning. Vi standser ved en af de store restauranter og spiser frokost. Til frokosten serveres der grillet mad, og der er også mulighed for at vælge vegetarmad. Efter maden er der tid til at slappe af og nyde solen, og det er også muligt at bade i det friske og kølige flodvand. På denne udflugt er den fantastiske natur i fokus.

Bestil hjemmefra: Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side". Mad og drikke: Frokost indgår. Drikkevarer kan tilkøbes. Entré: Entré til visse seværdigheder indgår (entré til grotten indgår ikke: ca. 13,50 TRY). Tid: Halvdagsudflugt, ca. kl. 9-16. Udflugtsledelse: Skandinavisktalende guide. Husk at medbringe: Badetøj, badehåndklæde/håndklæde, solcreme, en flaske vand, solbriller, kasket og bekvemme sko. Øvrigt: Mange trapper og niveauforskelle. Personer med bevægelseshandicap bør derfor rådføre sig med Spies-guiden inden reservation. På denne udflugt deltager gæster fra både Side og Alanya, hvilket betyder, at vi har opsamling på begge rejsemål. Det kan påvirke transporttiden til og fra udflugtsmålet. Prisen på udflugten kan variere noget afhængigt af, hvilket rejsemål du bor på.

Voksen, pris ca. 32
Børn, pris ca. 18
Valuta EUR