Dear Valued Guest, The Resort is closed during winter season. All activity programs including Restaurant menus will be uploaded shortly before the Resort opens for the summer.
Det ægte Side (kan bestilles hjemmefra)

De fleste af os synes, at sol, god mad og herlige dyp i havet er det vigtigste, når vi er på ferie og ikke uden grund! Snacks (meze) indgår.

Men for flere og flere rejsende bliver det mere og mere vigtigt at komme lidt væk fra turistområderne og få lidt flere oplevelser med hjem fra rejsen. På denne udflugt giver vi den bedste introduktion til Side og de nærliggende områder. Uanset om du er i Tyrkiet for første gang eller har været her flere gange, så får du en informativ og underholdende eftermiddag og aften. I mange år har Side været kendt for alle de gode hoteller og fine strande. Men kigger du lidt ned under overfladen, har byen meget mere at tilbyde. I små originale bygninger ligger butikkerne side om side, og de antikke ruiner udgør en smuk kulisse, når vi begiver os rundt i byen. Det er nemt at gøre et godt køb, når man shopper i Tyrkiet, og specielt i Side kan du opnå gode priser på fine varer. I løbet af turen giver vi tips til, hvad du skal tænke på, når du handler. Vi fortæller om, hvordan du får den bedste kvalitet til en god pris, når vi blandt andet passerer butikker, restauranter og optikere. Foruden shopping og historiske seværdigheder må man ikke gå glip af, hvad Side har at tilbyde inden for mad og drikke. Det tyrkiske køkken er populært, og visse mener endda, at det er verdens tredjebedste efter det kinesiske og det franske. Naturligvis er dette en smagssag, men på denne udflugt vil vi gerne præsentere nogle af de smage, som Tyrkiet er kendt for. Du vil få serveret forskellige småretter, såkaldte mezes. Meze stammer fra det arabiske ord mazetik, som betyder smag. Tanken er, at man skal opleve forskellige smage, dufte og historie i løbet af måltidet og på den måde få indsigt i hvad, der gør landets køkken så specielt. Det er let at nyde stranden og poolen på ferien, men hvorfor ikke berige ferien med flere indtryk? Følg med på denne udflugt og oplev god mad og drikke og måske lidt shopping!

Bestil hjemmefra: Denne udflugt kan du allerede bestille hjemmefra enten samtidig med, at du bestiller din rejse eller på "Min side". Mad og drikke: 5 småretter, meze, indgår. Husk at medbringe: Bekvemme sko, kamera og lommepenge. Tid: Ca. kl. 15-19. Udflugtsledelse: Skandinavisktalende guide. Øvrigt: Bussen til og fra Side er inkluderet i udflugten. Transport i Side foregår til fods.

Voksen, pris ca. 20
Børn, pris ca. 10
Valuta EUR