Offroad i Taurusbjergene / Quad Safari (kan bestilles hjemmefra)

På denne udflugt kombinerer vi fart, adrenalinkick og ikke mindst seværdig natur i én og samme pakke. Oplev Taurusbjergenes sværttilgængelige grusveje og natur på en anderledes måde. Der indgår ingen måltider.

Tag med og kør på firhjulet motorcykel i den rå natur, og oplev omgivelserne på en helt ny måde. Bag styret på en quad oplever du både køreglæde og Taurusbjergene fra en helt ny vinkel. I løbet af udflugten besøger vi steder, som ikke kan nås i en almindelig bil eller med bus. Her er den perfekte udflugt, der kan engagere hele familien. Vores dygtige lokalguider informerer kort om både sikkerhed, kørsel og ikke mindst de højdepunkter, vi passerer undervejs. Du kan vælge, om du vil køre en quad eller en buggy. Ruterne strækker sig over 20-30 km på veje, stier og offroad i skovene omkring Taurusbjergene. En tempofyldt og indholdsrig tur, som sikkert bliver en mindeværdig oplevelse for dig, der ikke er bange for at få lidt vejstøv og sand på tøjet. Du skal have kørekort for at kunne køre en quad. Man må gerne sidde to personer på en quad bike.

Bestil hjemmefra: Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side". Mad og drikke: Indgår ikke. Tag en flaske vand med, man kan ikke købe noget undervejs. Tid: Halvdagsudflugt, ca. kl. 10-15. Udflugtsledelse: Engelsktalende guide. Husk at medbringe: Tøj, som kan tåle at blive støvet. Husk endelig kørekortet! Øvrigt: Aldersgrænsen for at køre Quad er minimum 8 år. Chaufføren skal være fyldt 18 år og kunne fremvise gyldigt kørekort.

Voksen, pris ca.
Børn, pris ca.
Valuta EUR