Excursions Denmark

Excursions

 • Hamam fra Side

  Hamam fra Side

  Et ægte, tyrkisk bad, en hamam, er et must for den, der vil forkæle sig selv!

 • River rafting

  River rafting

  Et adrenalinkick ud over det sædvanlige - tag med på river rafting under professionel ledelse. Følelsen er fantastisk, når adrenalinet pumper i kroppen, mens man kæmper sig ned ad den 13 kilometer lange flod!

 • Escape to Cool (kan bestilles hjemmefra)

  Escape to Cool (kan bestilles hjemmefra)

  En heldagsudflugt med smuk natur, en afkølende dukkert i floden og et spændende besøg i en af verdens dybeste drypstensgrotter. Frokost indgår. Entré til grotten indgår ikke.

 • En bedre afslutning på ferien

  En bedre afslutning på ferien

  Ferie hele vejen. Hvad skal man lave den sidste dag på ferien, når man skal flyve hjem om aftenen? Hvad siger I til en flodtur, afslapning på stranden og middag efterfulgt af transport til lufthavnen. Middag indgår i prisen.

 • Lille Tyrkiet (kan bestilles hjemmefra)

  Lille Tyrkiet (kan bestilles hjemmefra)

  En rejse til Tyrkiet byder på mange forskellige oplevelser. Nogle vil sole og bade, andre vil spise god mad, men de fleste vil formentlig gerne vide lidt om, hvordan hverdagen på landet egentlig leves. Det får vi et indblik i på denne udflugt. Tyrkisk brunch indgår.

 • Shopping i Side (kan bestilles hjemmefra)

  Shopping i Side (kan bestilles hjemmefra)

  På denne udflugt kommer du på den bedste shoppingtur til Side overhovedet. Her er rig lejlighed til at få opdateret både garderobe og smykkeskrin samt købt fine gaver til venner og familie. Der indgår ingen måltider.

 • Manavgat - bådtur og basar (kan bestilles hjemmefra)

  Manavgat - bådtur og basar (kan bestilles hjemmefra)

  En herlig heldagsudflugt med både flodtur og shopping i basaren i Manavgat.

 • Jeepsafari

  Jeepsafari

  Oplev Tyrkiets skønhed på en måde, som kun en firehjulstrækker kan tilbyde. På denne jeepsafari begiver du dig ind i Tyrkiets dybe skove, og da bilen ikke har noget tag, kommer du utrolig tæt på naturen. Frokost indgår.

 • Antalya Aquarium (kan bestilles hjemmefra)

  Antalya Aquarium (kan bestilles hjemmefra)

  Opdag den magiske undervandsverden. Følg med på en rejse til det fascinerende hav.

 • Antalya - mellem himmel og hav (kan bestilles hjemmefra)

  Antalya - mellem himmel og hav (kan bestilles hjemmefra)

  På denne udflugt har vi samlet det allerbedste i Tyrkiet i én og samme tur. I løbet af dagen tager vi dig med til både himmel og hav og en masse derimellem; fantastisk natur, et smukt vandfald og ikke mindst den charmerende gamle bydel i storbyen Antalya. Frokost indgår.

 • Bådtur i det grønne (kan bestilles hjemmefra)

  Bådtur i det grønne (kan bestilles hjemmefra)

  At slappe af og slippe for stress og jag er vigtigt for mange i ferien. Det er derfor perfekt, hvis man kan kombinere afslapning med minderige oplevelser, og det gør vi på den her udflugt. Frokost indgår.